ATP Alibaba Cloud Academy Katılım Şartnamesi

Ana SayfaATP Alibaba Cloud Academy Katılım Şartnamesi

ATP Alibaba Cloud Academy Şartnamesi

1. ORGANİZASYON

“ATP Alibaba Academy” (bundan sonra kısaca Academy olarak anılacaktır) ATP ve Alibaba Cloud işbirliğiyle düzenlenmektedir.

2. AMAÇLAR

2025 yılına kadar yeni dijital iş yüklerinin %95’inin bulut platformlarına dağılması öngörülüyor. Bu dönüşüm gerek sektör profesyonellerinin gerekse işletmelerin bulut yetkinliklerini geliştirmesini zorunlu kılıyor.

ATP Alibaba Cloud Academy sektör profesyonellerine ve şirketlere bulut dönüşümünün sunduğu fırsatları değerlendirebilmeri için ihtiyaç duydukları yetkinlikleri kazandırıyor. 1, 2 ve 3 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek, ATP ve Alibaba Cloud’un desteğiyle ücretsiz olarak verilecek eğitimlerde Alibaba Cloud bulut hizmetleri, elastic computing, RDS, OSS, SLB ve VPC konuları uygulamalı olarak anlatılıyor. Katılımcılar teknolojinin geleceğini birlikte keşfederken, ATP ve Alibaba Cloud’un uygulamalı deneyimlerinden faydalanma fırsatı elde ediyor.

3. KATILIM

Katılımcılar Academy’e kaydolabilmek için 20 Eylül 2024’e kadar ATP Alibaba Cloud Academy sayfasında yer alan kayıt formunu doldurmalı ve 1, 2 ve 3 Ekim 2024 tarihlerinde online (çevrimiçi) katılmalıdır.

4. KATILIM ÖN KOŞULU

Academy’de katılım için yoktur. Eğitim ilgi duyan herkese açıktır.

5. EĞİTİM TAKVİMİ

Tarih Saat Program
20 Eylül 2024 23:59:59 Son Kayıt Tarihi
1 Ekim 2024 13:00 – 17:00 Eğitim 1. Günü
Ekim 2024 13:00 – 17:00 Eğitim 2. Günü
3 Ekim 2024 13:00 – 17:00 Eğitim 3. Günü

6. KATILIM ŞARTLARI

6.1. Eğitim Ücreti

ATP Alibaba Cloud Academy ATP ve Alibaba Cloud’un desteğiyle ücretsizdir.

6.2. Doğru Bilgilendirme

Katılımcılar başvuru formunda istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmakla sorumludur.

Yanlış veya eksik bilgi içeren başvurular geçersiz sayılacaktır. Katılımcılar bilgilerde eksiklik, yanlışlık ve/veya hata olması durumunda eğitimlere alınmayabileceğini bildiğini ve buna karşı herhangi bir itirazda bulunmamayı kabul ve taahhüt eder.

6.3. Cihaz ve Çevre Birimleri

Katılımcılar online eğitimlerine kendi notebook, laptop, tablet, mobil cihaz ve çevre birimleriyle katılacaktır. 

6.4. Davranış Kuralları

Academy’nim her katılımcı için güzel bir ortamda ve keyifle tamamlanması istenmektedir. Katılımcılar etkinliğin her aşamasında genel davranış kurallarına ve etik ilkelerine uygun davranmayı taahhüt eder. Katılımcılar Academy süresince diğer katılımcıları rahatsız edecek ve engelleyecek davranışların yasak olduğunu açıkça kabul eder. Tüm katılımcılar organizasyon görevlilerinin yönlendirmelerine, ikaz ve uyarılarına uymak ve bunlara göre hareket etmekle sorumludur.

6.5. Riskler ve Kazalar

Katılımcılar riski kendilerine ait olmak suretiyle Academy’de yer alır. ATP ve Alibaba Academy’nin keyifli ve güvenli geçmesi için gerekli tedbirleri alır. Bununla birlikte katılımcıların etkinlik boyunca başına gelebilecek kazalardan ATP ve Alibaba sorumlu değildir. Bu konuda katılımcılar, ATP ve Alibaba Cloud tarafından ilan olunan gerekli güvenlik tedbirlerini almayı ve ikazlara uymayı taahhüt eder.

6.6. Ulaşım, Konaklama ve Masraflar

Katılımcıların ulaşım, konaklama ve diğer masrafları kendilerine aittir.

 7. VERİ GİZLİLİĞİ

Academy’e katılım sağlanması ve Academy amacının yerine getirilebilmesi adına katılımcıların birtakım kişisel verilerinin ATP ve Alibaba Cloud tarafından işlenmesi gerekebilecektir. Academy kapsamında katılımcının işlenecek kişisel verilerine ilişkin detaylı bilgilendirmeleri içerir aydınlatma metni ATP ve Alibaba Cloud tarafından katılımcılara bildirilecektir. Söz konusu kişisel verilerin Academy amacının yerine getirilebilmesi adına ATP, Alibaba Cloud ve/veya anlaşmalı üçüncü kişi ve/veya kurumlar ile paylaşılması gerekebilecektir.

Katılımcılar, proje ve yazılım bilgilerinin, ses ve görüntü kayıtlarının, ATP ve Alibaba Cloud tarafından her nevi iletişim, reklam ve pazarlama amaçlı bila bedel kullanılabileceğini kabul ve beyan eder.

Etkinlik katılımcılarına ait ses ve görüntü kayıtları KVKK’nın 5’inci maddesinin (f) bendi kapsamında “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebine dayanılarak ATP tarafından iletişim, reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla işlenecek ve Alibaba Cloud’a aynı hukuki sebep ve amaç kapsamında aktarılacaktır. Ayrıca tarafınıza her zaman geri alabileceğiniz açık rızanızı vermeniz halinde onayınıza istinaden reklam ve pazarlama faaliyetleri gerçekleştirilecektirilecektir.

8. FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI

Katılımcılara sunulacak her nevi ürün ve hizmetlerin bütün fikri ve sınai mülkiyet hakları birlikte veya ayrı ayrı ATP ve Alibaba Cloud’a aittir. Katılımcı bu ürün ve hizmetleri sadece Academy süresi boyunca ve Academy amacına uygun şekilde kullanma hakkına sahip olup, bu ürün ve hizmetleri üçüncü taraflara kullandıramaz, bedel karşılığında olsun veya olmasın satamaz, kiralayamaz, devredemez. Katılımcılara temin edilecek ürün ve hizmetlere ilişkin her türlü bilgi ve belgeler kişiye özel olup, hiçbir şekilde üçüncü taraflarla paylaşılamaz, kaydedilemez, başka bir ortama taşınamaz. Katılımcılar, bu kısımda düzenlenen hususları ihlal etmesi halinde ATP ve Alibaba Cloud nezdinde oluşabilecek her nevi zararları ilk talepte nakden ve defaten tazmin etmeyi gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.

Bizimle İletişime Geçin!

Çözüm, hizmet ve markalarımızla ilgili bilgi almak, teklif talep etmek ve bizimle her konuda iletişime geçmek için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Start typing to see you are looking for.