Haber ve Makaleler

ATP Tradesoft’tan Sektöre Yeni Bir Soluk: Tradesoft Akademi Başlıyor!

Sermaye ve finans piyasalarına yönelik yenilikçi yazılım platformları sunan ATP Tradesoft, bu alanda faaliyet gösteren profesyoneller için Tradesoft Akademi’yi hayata geçiriyor. Borsa İstanbul işlem hacminin %50’sini yöneten ve saniyede 5.000 emir işleyebilme kapasitesine sahip GTP platformuyla önce çıkan ATP Tradesoft, bu yıl ilk defa düzenlenecek olan akademi ile 27 yıllık bilgi ve deneyimini paylaşarak, sektörün gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

16-17-18 Ekim tarihlerinde Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Ofisi’nde düzenlenecek olan akademide, Pay Piyasası, Emir İletim Akışı ve Yapıları, Organizasyon Yönetimi, GTP İşlem Limiti Yapısı ve Günsonu Süreçleri gibi konular ele alınacak. Ayrıca, MKK ve Takasbank ile entegrasyon süreçleri, Yatırım Fonu işlemleri ve DevOps süreçleri üzerine detaylı bilgiler sunulacak. Üç gün sürecek olan eğitim programı, sınavlar ve gerçek proje çalışmaları ile desteklenecek. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılara, katılım sertifikası verilecek. Program, sermaye piyasaları ve finans sektöründe bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen profesyoneller için benzersiz bir fırsat sunuyor.

ATP Tradesoft, müşterilerine her yıl düzenli olarak tekrarlanacak eğitim ve gelişim fırsatları sağlayarak, sektördeki profesyonel gelişim ihtiyacına yanıt vermeyi ve sermaye piyasaları ile finans sektöründe bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen profesyoneller için değerli bir kaynak olmayı amaçlıyor.

Önceki İçerik

Kobotlarla Geleceğin İş Gücü: İnsan ve Robot İşbirliği

Sonraki İçerik

CRM’le Satışları En Üst Seviyeye Taşımanın Yolları

Bizimle İletişime Geçin!

Çözüm, hizmet ve markalarımızla ilgili bilgi almak, teklif talep etmek ve bizimle her konuda iletişime geçmek için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Start typing to see you are looking for.