ATP Tradesoft GTP ile tüm menkul kıymet işlemlerinizi tek noktadan yönetin
ATP Tradesoft’un esnek mimarisiyle birden fazla menkul kıymet türüne ait operasyonlarınızı tek noktadan yönetin. Operasyonel süreçlerinizi otomatikleştirin. Müşteri deneyimini iyileştirin.
Aracı Kurumların Tüm İhtiyaçları Tek Yazılımda
ATP Tradesoft GTP
ATP Tradesoft GTP, sermaye piyasaları sektöründe hizmet veren aracı kurumlar, portföy yönetimi şirketleri ve fon yönetimi şirketleriyle bankalara yönelik geliştirilmiş kapsamlı ve yenilikçi bir yazılım platformudur. GTP, esnek ve modüler yapısıyla hizmet verdiği kurumlara çok kanallı ve uçtan uca bütünleşik bir platform sağlar. In-Memory mimarisine dayalı sağlam altyapısıyla en karmaşık işlemlerini kolayca gerçekleştirir. Saniyede 5.000’in üzerinde emri uyumluluk kurallarına göre işleyerek imkânsızı başarır.
ATP Tradesoft GTP, farklı menkul kıymetler işlemlerinin operasyondan emire, risk yönetiminden müşteri ve hesap takibine, muhasebeden detaylı raporlamaya kadar tüm aşamalarını tek bir noktadan gerçekleştirir. Operasyonların daha verimli bir şekilde yönetilmesini, iş süreçlerinin otomatikleştirmesini ve müşteri memnuniyetinin iyileştirilmesini sağlar.
GTP, yerel mevzuatlara ve uluslararası standartlara tam olarak uyumludur Sahip olduğu yüksek uyumluluk seviyesiyle kurumların zaman ve görev odaklı kritik işlemlerini performanstan taviz vermeksizin güvenilir ve denetlenebilir bir şekilde gerçekleştirir. Böylelikle kurumların risklerini yönetmelerine yardımcı olur. Müşterilerine rekabet avantajı kazandırır.
GTP Mimarisi
ATP Tradesoft GTP'nin güçlü mimarisinin en alt katmanında altyapı bileşenleri bulunuyor. Bu katman üzerinde finansal servisler uygulama orta katmanı yer alıyor. Uygulama katmanında GTP Aracılık, Varlık Yönetimi ve Mortgage uygulamaları hizmet sunuyor.
GTP sahip olduğu kabiliyetleri yeni nesi modüllerle daha da ileriye taşıyor. In-memory teknolojisine dayalı çözümleriyle müşterilerine esneklik, hız ve rekabet avantajı kazandırıyor. RPA ile müşterilerinin iş süreçlerini ve maliyetlerini optimize ediyor. Aracı kurumların sahip olduğu nitelikli iş gücünden kendileri için stratejik öneme sahip konularda faydalanmasına yardımcı oluyor.